Samen gezellig genieten!
Samen gezellig genieten is samen een behandeling ondergaan in een van onze prachtige duo salons. Gezellig met zijn tweeën ontspannen. Terwijl uw huid door twee huidspecialistes professioneel wordt behandeld.

Gelaatsbehandeling & Aromasoul rug, schouder & nek Egg Massage
We starten met de Gelaatsbehandeling: Reiniging, Epileren, Wimpers verven of bovenlip harsen, Peeling, Vochtampul, Stoombad, Verwijderen van comedonen en/of milia, Masker. Daarna volgt een Egg Aromasoul Massage van de rug, schouders en nek. Om optimale ontspanning te bereiken wordt de behandeling gestart met een heerlijk Hot Towel Ritueel. Uw lichaamshuid wordt opgewarmd met warme doeken om uw huid optimaal voor te bereiden op de warme olie.

Het geheim van deze behandeling zit opgesloten in kleine met olie verwarmde keramische “eieren”. De “eieren” hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Er wordt zowel met de handen als met de “eieren” gemasseerd.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. De massage werkt heerlijk ontspannend en geeft nieuwe vitale energie.

Als afsluiting kunt u genieten van overheerlijke verse kruidenthee. Plezier voor twee!

Prijslijst

Behandeling 90 minuten
€ 69,50 p.p.
Inclusief Gelaat-, Decolleté-, en Nekmassage
+ € 8,50 p.p.
Vriendinnen Special
Vriendinnen Special
Vriendinnen Special