Moeder & Dochter Special
Samen gezellig genieten is samen een behandeling ondergaan in een van onze prachtige duo salons. Gezellig met zijn tweeën ontspannen. Terwijl uw huid door twee huidspecialistes professioneel wordt behandeld. Moeder & Dochters huid zullen beiden een op de huid aangepaste behandeling ondergaan.

Gelaatsbehandeling & Thaise Voetmassage

  • We starten met de Gelaatsbehandeling:

Moeder:
ANTI AGE CARE
Om uw huid te verstevigen en langer jeugdig en mooi te houden!
Dieptereiniging, Wenkbrauwen epileren, Wimpers verven of Bovenlip harsen, Peeling,  Stoombad, Verstevigende ampul, Verwijderen van mee-eters en/of gerstekorrels, Verstevigend masker.
Dochter
HYDRATANT
Lest de dorst van de vochtarme huid!
Dieptereiniging, Wenkbrauwen epileren, Wimpers verven of Bovenlip harsen, Peeling,  Stoombad, Vochtampul, Verwijderen van mee-eters en/of gerstekorrels, Vochtherstellend masker.

  • Tijdens het gelaatsmasker kunt u samen genieten van de Thaise voetmassage. Deze wordt opgebouwd met strijkbewegingen over de gehele voet. Dit heeft als doel de voet op te warmen. Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. Bij de Thaise voetmassage worden drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd.
  • De organen en lichaamsdelen van de mens staan in verbinding met een punt op de voet, waardoor het na de Thaise voetmassage voelt alsof u een gehele lichaamsmassage heeft ondergaan.
  • Als afsluiting kunt u genieten van overheerlijke verse kruidenthee.

Prijslijst

Moeder & Dochter Special
Behandeling 90 minuten
€ 69,50 p.p
Inclusief Gelaat-, Decolleté-, en Nekmassage
+ € 8,50 p.p.
Moeder & Dochter Special
Moeder & Dochter Special
Moeder & Dochter Special