Af en toe jezelf optimaal verwennen!
Gewoon even tijd nemen voor jezelf, en je lichaam eens laten verwennen door een professionele huidspecialiste en masseuse. Kom in die optimaal ontspannende rustfase. Je hebt het toch verdient?

Gelaatsbehandeling & Pedicure & Klassieke rug, schouder & nekmassage
We starten met de Gelaatsbehandeling: Reiniging, Epileren, Wimpers verven of Bovenlip harsen, Peeling, Vochtampul, Stoombad, Verwijderen van comedonen en/of milia, Masker. Vervolgens ondergaat u een Pedicure ‘de Luxe’:

Hot Towel voetreiniging, Nagels knippen, Vijlen van de nagels, Verwijderen van overtollig eelt met een mechanische vijl. Nagelriem verzorging en polijsten van nagels, Scrub: Verwijderen van dode huidcellen, Massage: Heerlijk ontspannend, Mask: Vochtherstellend en verkoelend masker, Smooth: Verzorgende voetencrème.

Daarna volgt een Klassiek Massage van de rug, schouders en nek.

Om optimale ontspanning te bereiken wordt de massage gestart met een heerlijk Hot Towel Ritueel. Uw lichaamshuid wordt opgewarmd met warme doeken om uw huid optimaal voor te bereiden op de warme olie.

De massage werkt heerlijk ontspannend en geeft nieuwe vitale energie. De warmte die ontstaat door de verschillende intensieve massagegrepen dringt diep door tot in de spieren en botten en lost spanningen en vermoeidheid op.

Als afsluiting kunt u genieten van overheerlijke verse kruidenthee.

Prijslijst

Van Top tot Teen Special
Behandeling 120 minuten
€ 129,50
Van Top tot Teen Special
Van Top tot Teen Special
Van Top tot Teen Special