Prinses op de erwt!
De ultieme behandeling. Onze huidspecialist en masseuse zorgen ervoor dat u in een weelde van ontspanning komt. U wordt ontvangen in een ambiance van serene rust: kaarslicht & kalmerende muziek & overheerlijk geurende oliën, wat wilt u nog meer?

Gelaatsbehandeling
Dieptereiniging, Wenkbrauwen epileren, Wimpers verven of Bovenlip harsen, Peeling, Stoombad, Verwijderen van mee-eters en/of gerstekorrels, Vliesmasker (de huid is zichtbaar gladder en meer ontspannen), Cooling Gel Oogmasker (verzacht & verkoeld vermoeide, gespannen ogen en verminderd opgezwollen ogen). Het oogmasker krijgt u mee naar huis!

Manicure
Nagels vijlen met een glasvijl die door zijn extra fijne, maar sterke structuur de hoornlaag van de dunne, kwetsbare nagel niet aantast.

Nagels polijsten; in 3 stappen worden ribbels, oneffenheden en verkleuringen verwijderd met als resultaat een frisse, natuurlijke uitstraling en een prachtige duurzame glans. Nagelbad met essentiële oliën en voedende extracten, waaronder Zeewier, Smeerwortel, Paardenstaart en Tea Tree olie dringen direct door in de nagelmatrix voor een intensief verzorgende werking en verzacht de nagelriemen.

De toegevoegde Lemon Oil versterkt en hersteld de natuurlijke kleur van uw nagels. Nagelriem verzorging; de nagelriemen worden losgeweekt van de nagelplaat en de overtollige dode huidcellen worden op een zachte en snelle manier verwijderd. Handpeeling zorgt voor een diepgaande reiniging d.m.v. licht exfoliërende bolletjes, verwijderd dode huidcellen, maakt de huid gladder, steviger en gelijkmatiger. Door de stimulatie van de doorbloeding herstelt de natuurlijke balans van de huid. Het handmasker heeft een sterk hydraterende werking en door de hoge concentratie werkzame stoffen voelt de huid strakker en gladder aan. Lakken: French Manicure of Kleurlak.

Pedicure
Hot Towel voetreiniging, Nagels knippen/vijlen, Nagels polijsten, Nagelriemverzorging, Verwijderen van eelt/likdoorns, Voet/beenscrub, Verkoelende lotion, Verstevigende gel wordt door een ontspannende voet/beenmassage in gemasseerd, Pakking; doordat wij de voeten & benen met bandages inpakken worden de sterk vochtherstellende werkstoffen optimaal door de huid opgenomen! Lakken: French pedicure of Kleurlak. Uw voet/beenhuid is nog nooit zo verwend!

Egg Aromasoul Lichaamsmassage
Om optimale ontspanning te bereiken wordt de behandeling gestart met een heerlijk Hot Towel Ritueel. Uw lichaamshuid wordt opgewarmd met warme doeken om uw huid optimaal voor te bereiden op de warme olie.

Het geheim van deze behandeling zit opgesloten in kleine met olie verwarmde keramische “eieren”. De “eieren” hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Er wordt zowel met de handen als met de “eieren” gemasseerd.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. De massage werkt heerlijk ontspannend en geeft nieuwe vitale energie.
Als afsluiting kunt u genieten van overheerlijke verse kruidenthee.

Prijslijst

Behandeling 150 minuten
€ 169,50
Royal Relax Special
Royal Relax Special
Royal Relax Special