SkinCeuticals: Geavanceerde huidverzorging!
Om de huidconditie te behouden en te verbeteren, moet een effectieve huidverzorgingsroutine drie fundamentele elementen bevatten:
preventie, bescherming en correctie.
Deze lijn van geavanceerde huidverzorgingsproducten is speciaal ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, gezonde huid te beschermen, en voorgaande schade te herstellen. Resultaten boeken bij SkinCeuticals betekent niet alleen de jeugdige, stralende huid te herstellen, het betekent juist ook het behouden van een mooie huid.

DE FILOSOFIE VAN SkinCeuticals is PREVENT – PROTECT – CORRECT
Met dit doel als leidraad, doen wij een simpele belofte – wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.
De sterke formules zijn geconcentreerd met pure actieve ingrediënten en hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen. De oorsprong ligt in de USA, maar inmiddels wordt SkinCeuticals geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts wereldwijd voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen. Meer als 30 jaar onderzoek! Meer als 30 jaar Klinische studies wereldwijd! Meer dan 25 jaar Internationale dermatologische publicaties!

SkinCeutical Huidanalyse met de SkinScope
Met behulp van de SkinScope kunnen wij uw huid analyseren door middel van LED-licht. De SkinScope zal onthullen wat de huidschade is die zich in verschillende huidlagen aan het ontwikkelen is, maar welke niet altijd zichtbaar is bij daglicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pigmentatie, vochttekort en verstoppingen.
De huidanalyse zult u samen met de Villa Vital huidspecialist doorlopen. U ontvangt een persoonlijk huidadvies wat past bij de behoeftes van uw huid, gebaseerd op de eerder vastgestelde metingen.

Skin Ceuticals
Skin Ceuticals
Skin Ceuticals