ZO® Skin Health Stimulator Peel
De ZO Stimulator Peel is een peeling, waarbij we de volledige uitstraling van uw huid verbeteren.
Met de behandeling met onze ZO Stimulator Peel zorgen we er kortweg voor dat uw huid zijn jeugdigheid behoudt. De ZO Stimulator Peel bestaat uit een combinatie van salicylzuur, citruszuur en melkzuur en één van de bijzondere eigenschappen van deze peeling is dat deze geen water bevat en nauwelijks bijwerkingen geeft. De peel stimuleert de celvernieuwing en geeft een verheldering van de huid waardoor er een frisse, gezonde uitstraling tevoorschijn komt. De huidtherapeut kijkt samen met u welk resultaat u wenst te behalen en zal u adviseren welke peel het beste bij u past. De ZO Stimulator Peel kan met regelmaat worden toegepast en past zoals alle behandeling perfect bij uw dagelijks gebruik van uw ZO producten. De perfecte “lunchtime” peel zonder downtime! Deze baanbrekende peel met bèta- en alpha hydroxyzuren stimuleert celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de algehele huidtoon, textuur en helderheid zonder downtime.

 Waarvoor is de ZO Stimulator Peel geschikt?

  • Stimuleren van celvernieuwing
  • Verbeteren van de huidtoon en huidstructuur
  • Verhelderen van de huid
  • Verminderen van onzuiverheden
  • Verminderen van fijne lijntjes

Wat houdt de behandeling in?
Uw huid wordt grondig gereinigd en ontvet. Daarna zal gedurende een minuut zacht een exfoliatie worden toegepast en volgt er een activator vloeistof wat een ietwat warmtesensatie kan geven. De activator vloeistof zorgt ervoor dat de exfoliatie nog meer wordt geactiveerd en dat de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt voorbereid op de peeling met een zogenaamde Peel Prep. Na de Peel Prep wordt de peeling gelijkmatig aangebracht. De peeling blijft een bepaalde tijd op het gelaat en zal daarna geneutraliseerd worden.

We sluiten af door Daily Power Defense aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten en biedt antioxidanten en DNA herstellende enzymen om de huid te beschermen tegen UV schade en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Opgevolgd door 1-2 pompjes Recovery Crème. Deze formule werkt als anti-irritant en antioxidant op de huid en bevat daarnaast een afgeleide van een enzym die er voor zorgt dat DNA schade hersteld wordt, ontstaan door omgevingsfactoren als UVA/UVB straling, roken, luchtvervuiling e.d..

Afsluitend volgt Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. Daarbij bevat de Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 gefractioneerd melanine, wat er voor zorgt dat de huid beschermd wordt tegen het schadelijke HEV licht.

Prijslijst

ZO® Skin Health Stimulator Peel
Behandeling Stimulator Peel
€ 149,50
ZO® Skin Health Stimulator Peel
ZO® Skin Health Stimulator Peel
ZO® Skin Health Stimulator Peel