SkinCeuticals Intensieve Kalmering
Deze versterkende en verzachtende behandeling biedt comfort bij een (tijdelijk) gevoelige huid. Deze ingrediënten zorgen voor een afname van roodheden en een oncomfortabel gevoel. De combinatie met antioxidanten laat een rustige, maar stralende huid achter.

Waarvoor is deze SkinCeuticals Intensieve kalmering?

  • Gevoelige huid
  • Couperose
  • Roodheden

Wat houdt de behandeling in?
De huid wordt gereinigd met de Gentle Cleanser en geven de huid dan een milde exfoliatie met onze Micropolish om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Phyto Corrective Masque een verkoelende gel die de huid voorziet van anti-irritanten om roodheid en inflammatie te verminderen.

We sluiten af door het CE Ferulic serum aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten (pure vitamine C+E en Ferulinezuur) om de huid te beschermen en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Opgevolgd door het Phyto Corrective Serum aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze uitzonderlijk sterke, vetvrije vochtinbrenger, verrijkt met plantaardige extracten (komkommer, tijm, olijfbladextract, hyaluronzuur) vult de huid weer aan met voedende ingrediënten (pure vitamine C+E en Ferulinezuur) om de huid te beschermen en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Afsluitend volgt Mineral Radiance UV Defence spf50. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. 100% minerale zonbeschermings-fluide om tekenen van huidveroudering en ernstige schade door de zon te voorkomen.

Prijslijst

SkinCeuticals Intensieve Kalmering
Behandeling Intensieve Kalmering
€ 89,95
Intensieve Kalmering
Intensieve Kalmering
Intensieve Kalmering