SkinCeuticals Intensieve Hydratatie
Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde hydraterende technologieën om verlies aan hydratatie te helpen herstellen en behouden bij een huid die droogheid, dehydratatielijntjes, een ruwe textuur en verlies aan volume ervaart. De combinatie van exfoliatie, antioxidanten en hydratatie zorgt voor een gehydrateerde, gladde en stralende huid.

Waarvoor is deze SkinCeuticals Intensieve hydratatie?

  • Vermoeide huid/uitstraling
  • Doffe huid
  • Droge huid

Wat houdt de behandeling in?
De huid wordt gereinigd met de Gentle Cleanser en geven de huid dan een milde exfoliatie met onze Micropolish om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Hydradrating B5 Masque een verkoelende gel die de huid te voorziet van anti-irritanten voordelen om roodheid en inflammatie te verminderen.

We sluiten af door het CE Ferulic serum aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten (pure vitamine C+E en Ferulinezuur) om de huid te beschermen en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Opgevolgd door Hydrating B5 Serum. Een hydraterend booster serum met hyaluronzuur waardoor de huid soepelere aanvoelt en er gladder & stralender uitziet.

Afsluitend volgt Mineral Radiance UV Defence spf50. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. 100% minerale zonbeschermings-fluide om tekenen van huidveroudering en ernstige schade door de zon te voorkomen.

Prijslijst

SkinCeuticals Intensieve Hydratatie
Behandeling Intensieve Hydratatie
€ 89,95
Intensieve Hydratatie
Intensieve Hydratatie
Intensieve Hydratatie