Voel uzelf & uw spieren met pure warmte ontspannen!
Deze heilzame massage is gebaseerd op een eeuwenoud ritueel waarbij zorgvuldig geselecteerde vulkanische stenen een belangrijke rol spelen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde basaltstenen. De stenen bevatten een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze extreem compact zijn en warmte langer vast kunnen houden.

Een Hot Stone massage heeft een ontgiftende en ontspannende werking door een combinatie van de heilzame etherische oliën, warmte en druk van de stenen en de manuele massage. De massage werkt zeer ontspannend waardoor het lichaam in staat is om nieuwe energie aan te maken.

“Hot Stone” Lichaamsmassage

  • Deze optimaal ontspannende massage starten we met een Hot Towel Ritual! Uw lichaamshuid wordt opgewarmd met warme doeken om uw huid optimaal voor te bereiden op warme Hot Stones en verzorgende etherische olie.
  • De etherische olie (geur naar eigen keuze) waarmee gemasseerd wordt, zorgt voor een ontspannende geurbeleving. Vervolgens brengen wij u door warme olie, hot stones en intensieve massagegrepen in totale rust! De daarbij behorende muziek maakt deze behandeling tot een intense beleving.
  • Als afsluiting kunt u genieten van overheerlijke verse kruidenthee.

Prijslijst

Hot Stone Massage
Behandeling 60 minuten
€ 59,50
Hot Stone Massage
Hot Stone Massage
Hot Stone Massage