3D Hairstrokes
Goed overleg met u staat aan de basis van de behandeling. Heeft u geen wenkbrauwen (meer) of wilt u uw bestaande wenkbrauwen voller, langer en/ of breder maken? Met onze 3D Hairstrokes behandeling krijgt u compleet nieuwe of vollere, langere en/ of bredere bestaande wenkbrauwen en zijn de gepigmenteerde haartjes (bijna) niet van echt te onderscheiden. Dit is ook mogelijk bij blonde haren.

Afgestemd op de vorm van het gelaat en de ogen wordt een natuurlijke invulling van de wenkbrauwen bepaalt. Allereerst worden de wenkbrauwen met potlood voorgetekend om samen met u de uiteindelijke vorm en kleur te bepalen.

Onnatuurlijke potloodstrepen behoren tot verleden tijd! Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Het bijwerken van de wenkbrauwen duurt een half uur. Tussen de 1e en 2e behandeling zit ongeveer 4 weken. Het resultaat van deze pigmentatie is verrassend natuurlijk en vervaagd langzaam gedurende het jaar. 

* Sinds juni 2007 is het verplicht om in het bezit te zijn van een vergunning van de GGD. Uiteraard beschikken wij over deze vergunning op grond van artikel 3 van het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen, met het nummer 2679, bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Prijslijst

Hair strokes
Behandeling Hair Strokes
€ 189,50
Hair strokes
Hair strokes
Hair strokes