SkinCeuticals Anti-aging
Deze behandeling combineert geavanceerde exfoliatie technieken met onze hoge concentraties antioxidanten om uitstraling, teint en huidstructuur te herstellen bij huidveroudering. De behandeling zorgt voor een stralende, frisse en energieke huid.

Waarvoor is deze SkinCeuticals Anti-aging?

  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes/rimpels
  • Huidverslapping

Wat houdt de behandeling in?
De huid wordt gereinigd met de Gentle Cleanser en geven de huid dan een milde exfoliatie met onze Micropolish om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Vitamine C Masque een poedermasker deze geeft een gladde, heldere huid met een meer uniforme teint.

We sluiten af door het CE Ferulic serum aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten (pure vitamine C+E en Ferulinezuur) om de huid te beschermen en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Opgevolgd door A.G.E. Interrupter. Een kostbare formule dat veroudering en elasticiteitsverlies tegengaat.

Afsluitend volgt Mineral Radiance UV Defence spf50. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. 100% minerale zonbeschermings-fluide om tekenen van huidveroudering en ernstige schade door de zon te voorkomen.

Prijslijst

SkinCeuticals Anti-aging
Behandeling Anti-aging
€ 89,95
Anti-aging
Anti-aging
Anti-aging