Bij Universkin geloven we dat de huid de lichamelijke gezondheid weerspiegelt.
Letterlijk lekker in uw vel zitten begint voor ons pas als u niet meer de hele dag bezig hoeft te zijn met uw huid. Ons streven is om iedereen toegang te geven tot onze op dermatologie gebaseerde hoogwaardige huidverbeteringsproducten. Daardoor kan iedereen die dat wil het zelfvertrouwen ervaren dat een gezonde, soepele huid met een gelijkmatige teint met zich meebrengt.

Onze missie is actief te innoveren in cosmetische oplossingen teneinde de look en feels van uw huid verder te optimaliseren.

Na jaren van wetenschappelijk onderzoek is het medische team van Universkin erin geslaagd 19 actieve ingrediënten, zuivere ingrediënten te selecteren op basis van hun optimale werkzaamheid en uitstekende verdraagbaarheid door de huid.

U bepaalt zelf wat u verwacht van uw huidverzorging. Wat zijn uw wensen?
Hierna zal een arts de klinische behoeften van uw huid vaststellen met behulp van een huidanalyse. Om uw eigen persoonlijke formule samen te stellen, wordt met behulp van een vragenlijst de huidanalyse uitgevoerd. Op basis van de resultaten van deze analyse en onze expertise wordt er vervolgens een unieke combinatie van actieve ingrediënten, die helemaal zijn afgestemd op uw huid samengesteld.
Uw persoonlijke Universkin formule zal in de loop van tijd worden aangepast aan uw levensstijl, leeftijd, huidconditie en seizoens- en milieu-invloeden. Kortom maatwerk!

Universkin
Universkin
Universkin