Quanis Dermafiller
Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, donkere kringen door vermoeidheid (bij een jongere huid), donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huid verdunning en droogte lijntjes zonder enige bijwerking.

Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

Herstel vochtbalans
Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, ontstaat er een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Samenstelling
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

Indicaties

Met name de kwetsbare huid rondom de ogen zorgt voor de volgende mogelijke cosmetische indicaties:

  • Kraaienpootjes
  • Droogtelijnen
  • Te dunne huid
  • Donkere kringen door vermoeidheid, bij een jongere huid
  • Donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huidverdunning

Toe te passen locaties:

  • Onder de ogen
  • Nasolabiale plooien (mondhoeken).

Vernuftige techniek – naaldloos behandelconcept!

Prijslijst

Quanis behandelingen
Dermafiller behandeling
€ 49,95
Quanis Dermafiller
Quanis Dermafiller
Quanis Dermafiller