Een ware sensatie!
KOH Body Sensations bevatten Japanse Kersenbloem extracten (Sakura). Als de Sakura bloeit, is dat het teken dat de lente is begonnen. De Japanse Kersenbloem heeft een lichte, exotische en tedere geur en is van oudsher bekend om haar huidverzachtende eigenschappen. Deze unieke behandeling geeft uw huid eengeurige reiniging en ontspanning en samen vormen ze een compleet Japans beautyritueel!

KOH Sensation Lichaamspeeling & Lichaamsmassage

  • De KOH Body Oil Sensation Kaars wordt aangestoken.
  • Een volledige lichaamsscrub met KOH Body Scrub Sensation dat verrijkt is met zuiverend, mineraalrijk kristalzout uit de Himalaya. Alle dode huidcellen worden verwijderd waardoor de huid is voorbereid voor een optimale opname van alle verzorgende werkstoffen van de KOH massage olie.
  • De KOH Body Oil Sensation Kaars is nu vloeibaar en wordt over uw lichaam gegoten! De vloeibare bodyolie wordt over uw huid verdeeld en door middel van een intensieve en ontspannende lichaamsmassage optimaal door uw huid opgenomen. De natuurlijke oliën hebben een verzorgende en hydraterende werking, houden de huid zacht en soepel en geven de huid een lichte, exotische en tedere geur.
  • Als afsluiting kunt u genieten van overheerlijke verse kruidenthee.

Prijslijst

Japans ritueel
Behandeling 60 minuten
€ 59,50
Japans ritueel
Japans ritueel
Japans ritueel