Verwen uw zintuigen en geniet van een sensationele geurreis!
De Hot Stone Soaps zijn handgemaakte natuurzepen met waardevolle werkstoffen. Tijdens de massage met de Hot Stone Soaps ontstaat een romige schuimlaag op de huid dat een weldadig en zacht gevoel op de huid geeft. Een luxe ervaring! Deze massage is ontspannend & zeer verzorgend voor de lichaamshuid.

Hot Stone Soap Lichaamsmassage

  • Om optimale ontspanning te bereiken wordt de behandeling gestart met een heerlijk Hot Towel Ritueel.
  • Daarna starten we met een intensief ontspannende Hot Stone lichaamsmassage. De door u gekozen specifieke geur heeft een speciale werking waardoor u volkomen positief gestimuleerd wordt. De warmte die ontstaat door de verschillende intensieve massagegrepen dringen diep door tot in de spieren en botten  en de warm schuimende & heerlijk geurende Hot Stone Soaps lossen alle spanningen en vermoeidheid op.
  • Als afsluiting kunt u genieten van een overheerlijke verse kruidenthee.
  • De Hot Stone Soaps krijgt u als cadeau mee naar huis, om tijdens het douchen uw huid nog meermaals te verwennen met de heerlijke geuren.

Geurkeuzen

Lavendel: Geeft gevoel van grote schoonmaak, stress, depressie, prikkelbaarheid, kalmeert, verfrist bij vermoeidheid,ontspant bij nervositeit.
Limoengras: Echt een gevoelsolie, limoengras trekt u uit bepaalde patronen waar u in vast zit, opkikker die u weer bij uw positieven brengt.
Mango: Opmonterend, inspirerend, verfrist, laat treurigheid en spanningen in korte tijd verdwijnen.
Sinaasappel: Verlicht zwaarte van gevoelens en problemen, draagt warmte over, geeft vrolijkheid, medegevoel.
Rozemarijn: Opwekkend, schud u door elkaar, geeft helderheid, geeft kracht, houdt uw bewustzijn helder, geeft energie.

Prijslijst

Hot Stone Soap
Behandeling 60 minuten
€ 59,50
Hot Stone Soap
Hot Stone Soap
Hot Stone Soap