De zoetste verwenning!
De chocoladebehandeling is het summum van relaxatie en zintuiglijke prikkeling. Wie zich met een laagje “donker goud” laat verwennen krijgt  een heerlijk ontspannen & streelzachte huid! Chocolade is ook een goede anti-oxidant (remt het verouderingsproces af). Ook vermeerdert cacao de aanmaak van endorfine (gelukshormoon) in het lichaam en geeft daardoor een intens gevoel van welbehagen.

Prijslijst

Hot Chocolate Gelaatsbehandeling
Dieptereiniging, Wenkbrauwen epileren, Wimpers verven of Bovenlip harsen, Chocoladepeeling, Stoombad, Verwijderen van comedonen en milia, Gelaats-, Decolleté– en Nekmassage met een overheerlijke warme Chocolade-olie, Chocolademasker. Als afsluiting kunt u genieten van een originele chocoladeverrassing.
Behandeling 90 minuten
€ 69,50
Hot Chocolate Gelaatsbehandeling & Lichaamsmassage
We starten de behandeling met de Hot Chocolate gelaatsbehandeling.
Dieptereiniging, Wenkbrauwen epileren, Wimpers verven of Bovenlip harsen, Chocoladepeeling, Stoombad, Verwijderen van comedonen en milia, Gelaats-, Decolleté– en Nekmassage met een overheerlijke warme Chocolade-olie, Chocolademasker.
Vervolgens ondergaat u de Hot Chocolate lichaamsmassage.
Deze klassieke massage starten we met een Hot Towel Ritual! Uw lichaamshuid wordt opgewarmd met warme doeken om uw huid optimaal voor te bereiden op de warme chocolade olie.
De chocolade olie waarmee gemasseerd wordt, zorgt voor een ontspannende geurbeleving. U wordt door warme chocolade olie & intensieve massagegrepen in totale rust gebracht! De daarbij behorende muziek maakt deze behandeling tot een intense beleving.
Als afsluiting kunt u genieten van een originele chocoladeverrassing.
Behandeling 150 minuten
€ 119,50
Hot Chocolate Special
Hot Chocolate Special
Hot Chocolate Special