SkinCeuticals Corrigerend & Pigmentatie
Deze behandeling biedt een veelzijdige aanpak voor de complexe condities van pigmentatie, inclusief een vlekkerige uitstraling, oneffenheden in de teint en ongewenste verkleuring door zonschade of hormonale onregelmatigheden. Door het combineren van geavanceerde pigmentatie technologieën met zeer gespecificeerde exfoliërende methoden, helpt deze behandeling bij het verbeteren van verkleuring om een gladde, heldere huid te verkrijgen met een meer uniforme teint.

Waarvoor is deze SkinCeuticals Intensieve hydratatie?

  • Hardnekkige pigmentatie
  • Hyperpigmentatie na ontstekingen
  • Oneffen teint

Wat houdt de behandeling in?
De huid wordt gereinigd met de Gentle Cleanser en geven de huid dan een milde exfoliatie met onze Micropolish om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Vitamine C Masque een poedermasker deze geeft een gladde, heldere huid met een meer uniforme teint.

We sluiten af door het Phlorentin CE Ferulic serum aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten (pure vitamine C+E en Ferulinezuur) voor een stevigere huid en een egalere teint.

Opgevolgd door Advanced Pigment Corrector. Een concentraat om hardnekkige pigmentatie en de algehele teint te corrigeren.

Afsluitend volgt Mineral Radiance UV Defence spf50. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. 100% minerale zonbeschermings-fluide om tekenen van huidveroudering en ernstige schade door de zon te voorkomen.

Prijslijst

SkinCeuticals Corrigerend & Pigmentatie
Behandeling Corrigerend & Pigmentatie
€ 89,95
Corrigerend & Pigmentatie
Corrigerend & Pigmentatie
Corrigerend & Pigmentatie